Cadouri Personalizate

O cană termosensibilă

Cana, un obiect atât de util și utilizat în viața de zi cu zi: o cană cu ceai, o cană cu cafea sau cu orice alt lichid cald sau rece care te bine dispune.

Și ce ar putea fi mai special decât o astfel de cană care să conțină o încărcătură emoțională deosebită și care să te îmbie să retrăiești momente frumoase petrecute în trecut alături de oamenii dragi?

Aveți acum posibilitatea de a personaliza o cană cu un nume, un mesaj venit din suflet și pentru o notă și mai accentuată de „familiaritate” puteți încărca și fotografiile preferate.

Proiectați o cană pentru ziua de naștere a copilului dvs., pentru mama dvs. de ziua sa, pentru tata de Crăciun, pentru petrecerea de aniversare a prietenilor dvs. sau cu ocazia oricărei altei sărbători!

Puteți acum să vă proiectați propriul model de cană personalizată. Indiferent dacă doriți să personalizați o cană cu un nume sau să creați un model personalizat cu fotografii preferate, cu siguranță template-ul de pe site vă va oferi posibilitatea să creați ceea ce aveți nevoie. Și dacă totuși acesta nu vă satisface exigențele avem profesioniști care pot face acest lucru pentru dumneavoastră.

Eu mi-am dorit să fac un astfel de cadou omului special din viața mea, mi-am făcut partea de grafică și am compus mesajul, am ales ca suport o cană termosensibilă neagră mată și iată în următorul videoclip ce a ieșit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *