de ale Studenților @aemdPC

Fă un cadou personalizat!

Motive pentru a alege un cadou personalizat

Cadouri personalizate sunt modalitatea perfectă de a „ieși din tipare”. Prin intermediul lor se poate transforma ceva „comun”  într-un obiect cu o semnificație aparte, mereu prețuit.
În cele ce urmează am decis să prezint un număr de cinci motive pentru care consider că în cadourile personalizate veți regăsi surprize minunate pentru aproape oricine.

  1. Cadourile personalizate constituie genul de cadou care va fi mereu prețuit și apreciat de oamenii care înțeleg valoarea timpului. Și da, chiar atunci când vii cu o notă personală asupra unui obiect dăruit, îl individualizezi cu creativitatea și trăirile tale, adesea vei constata cu uimire atașamentul destinatarului față de acesta.
  2. Sunt marcate de o legătură personală – o placă de ardezie personalizată care îți evidențiază realizările își poate aduce aportul în transformarea unui spațiu de birou comun din doar „un alt birou” într-o zonă personalizată semnificativă prin simpla înscriere a numelui sau prin rememorarea trăirilor specifice momentului din poza transferată, transmitându-le într-o manieră clară aspectul că ați făcut acest cadou special pentru ei, și nu este doar un alt obiect achiziționat în mare grabă în drumul către ziua sa de naștere, împachetat în mare grabă în parcare.
  3. Faptul că ți-ai luat din timpul tău pentru a te gândi la destinatarul cadoului face diferența – unii dintre noi poate auzim adesea„îți mulțumesc că te-ai gândit la mine!”, alții poate nu, dar dacă ni se spune lucrul acesta este pentru că da, chiar contează pentru cel la care te-ai gândit faptul că ai făcut acest lucru. Cel care primește un cadou personalizat va aprecia altfel timpul și finanțele investite într-un cadou „doar pentru el”.
  4. Scapi de „grija” faptului că altcineva va face un cadou similar – este cel puțin ciudat să mergi la o petrecere și să ai surpriza de a oferi sărbătoritului același cadou pe care l-a oferit și altcineva. Această situație este evitabilă prin personalizarea cadoului oferit prin sublimare cu designul propriul.
  5. Nu oferi doar „un alt cadou”. Odată ce petrecerea de aniversare s-a încheiat, destinatarul va despacheta multitudinea de cadouri primite. De cele mai multe ori, ei vor uita cine le-a dat darurile sau după ce au utilizat lucrurile primite o zi sau două, interesull față de acestea va dispărea și ele vor deveni vor fi un alt obiect peste care se așterne praful. Oferind un cadou personalizat puteți puteți dărui ceva special deosebit de restul.

Primiți așadar îndemnul de a ieși din tipare și de a oferi un cadou personalizat. Fie că vorbim de o cană, de o ceașcă, de un puzzle, de o placă de ardezie sau faianță, de un breloc, de o pernuță sau un rucsac, trebuie să păstrăm în gând faptul că este chiar uimitor câtă diferență poate face oferirea unui dar personalizat cu ocazia unui eveniment la care ești invitat și cât de special și memorabil este cadoul oferit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *