Cine suntem și ce facem

AemdPC este o companie formată dintr-o echipă profesionistă, care pune la dispoziția clienților săi atât servicii de Copy-Center  –  printare, copiere, scanare, plotare,  printuri color de mari dimensiuni (de la A2 la A0+), cât și servicii de finisare a documentelor: spiralare, copertare, laminare, îndosariere, precum și de reîncărcare pentru cartușele laser și jet, personalizare cadouri pentru persoanele dragi din viața dumneavoastră și service pentru calculatoarele și imprimantele din dotare.


Deviza noastră: calitate și orientare spre client!

Calitatea serviciilor este garantată de experiența în domeniu, seriozitatea și profesionalismul echipei în furnizarea serviciilor prestate. Relațiile de lungă durată cu clienții noștri sunt dovada clară a acestui aspect.
Știm că pentru dumneavoastră timpul este foarte prețios și de aceea primim comenzi pe e-mail, WattsApp și pe orice suport digital de la CD și DVD, la memorii portabile și stick-uri.

Servicii și discounturi


 
În cadrul centrului nostru de copiere vă punem la dispoziție o gamă amplă de servicii profesionale de plotare, multiplicare,  printare alb-negru și color, plotare, scanare și arhivare digitală, finisare documente prin îndosariere, perforare, copertare, plastifiere, capsare.
Realizăm, la cererea clienților, postere personalizate de o forte bună calitate. O echipa tânără și motivată vă sta la dispoziție pentru rezolvarea problemelor dumneavoastră.
AemdPc acoperă o gama largă de servicii tip copy center dintre care amintim: plotare alb/negru și color  pe lățime de max. 914mm, printare, copiere și multiplicare, scanare A4-A3+ alb/negru și color, tipărire cărți de vizita, flyere, pliante, cu finisare prin tăierea la ghilotina electrică, îndosarierea documentelor (utilizând mape sau bibliorafturi), legatorie cu spirală metalică sau de plastic, copertare tip licență, disertație, doctorat, arhivarea documentelor pe suport optic (CD, DVD), design grafic, prelucrare și editare grafică.
Oferim imprimări pe materiale diverse, utilizând cerneluri și tonere de foarte bună calitate, utilizând echipamente moderne de printare, ce permit rezoluții ridicate.
Serviciile de scanare și copiere color păstrează expresivitatea documentelor furnizate. Tehnologia de ultimă generație are viteză de lucru ridicată ceea ce duce la reducerea timpului de execuție a lucrării.
În cadrul centrului de service oferim servicii prompte de întreținere a calculatoarelor și notebook-urilor, imprimantelor și multifuncționalelor, depanare, asistență tehnică, asigurarea pieselor de schimb și a consumabilelor, la un raport optim calitate/preț.
Centrul nostru de reîncărcare cartușe oferă atât posibilitatea reîncărcării cartușelor jet prin utilizarea cernelurilor dedicate fiecărui tip de cartuș reîncărcat, cât și a celor laser pentru imprimantele și multifuncționalele dvs. utilizând tonere de cea mai bună calitate.
Centrul nostru de cadouri personalizate oferă o gamă largă de repere – de la căni simple albe sau colorate, căni termice, puzzle, plăci ardezie, faianță, brelocuri, până la tablouri canvas, pernuțe personalizate, șosete, fanioane și chiar mouse pad-uri.

Ce aducem nou?


 
La noi există posibilitatea acordării de discounturi semnificative și reduceri la volume mari de activitate. Acestea se vor oferi clienților interesați de serviciile prestate în cadrul centrului de copiere al AemdPc. Pentru studenți oferim condiții foarte bune financiare și de timp pentru printul de cursuri și proiecte!

Locație


 
Magazinul nostru fizic este situat în Constanța, într-o zonă intens circulată și accesibilă – peste drum de City Park Mall.
În harta Google din secțiunea Contactregăsiți indicațiile aferente unei ușoare accesări a locației noastre, indiferent că veniți pe jos, cu mijloc de transport în comun sau cu mașina.