O cană termosensibilă

Cana, un obiect atât de util și utilizat în viața de zi cu zi: o cană cu ceai, o cană cu cafea sau cu orice alt lichid cald sau rece care te bine dispune.

Și ce ar putea fi mai special decât o astfel de cană care să conțină o încărcătură emoțională deosebită și care să te îmbie să retrăiești momente frumoase petrecute în trecut alături de oamenii dragi?

Pe aemdpc.ro aveți acum posibilitatea de a personaliza o cană cu nume, cu un mesaj venit din suflet și pentru o notă și mai accentuată de „familiaritate” puteți încărca chiar fotografiile preferate.

Puteți proiecta acum chiar dumneavoastră o cană pentru ziua de naștere a copilului, pentru mama dvs. de ziua sa, pentru tata de Crăciun, pentru petrecerea de aniversare a prietenilor sau cu ocazia oricărei altei sărbători!

Utilizând modulul de personalizare de pe site puteți acum să vă proiectați propriul model de cană albă simplă/albă cu interior și toartă colorat sau cană termică. Indiferent dacă doriți să personalizați o cană cu un nume sau să creați un model personalizat cu fotografii preferate, cu siguranță modulul de pe site vă va oferi posibilitatea să creați ceea ce aveți nevoie. Și dacă totuși acesta nu vă satisface exigențele avem profesioniști care pot face acest lucru pentru dumneavoastră.

Eu mi-am dorit să fac un astfel de cadou omului special din viața mea, mi-am făcut partea de grafică și am compus mesajul, am ales ca suport o cană termosensibilă neagră mată și iată în următorul videoclip ce a ieșit!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.