Fă un cadou personalizat!

Fă un cadou personalizat!

Cadourile personalizate sunt modalitatea perfectă de a „ieși din tipare”. Prin intermediul lor se poate transforma ceva „comun” într-un obiect cu o semnificație aparte, prețuit mereu.
În cele ce urmează am decis să prezint un număr de cinci motive pentru care  în cadourile personalizate veți regăsi surprize minunate pentru cei dragi.

  1. Cadourile personalizate constituie un tip aparte de cadou întotdeauna prețuit și apreciat de oamenii care înțeleg valoarea timpului. Poți fi convins că atunci când vii cu o notă personală asupra unui obiect dăruit și îl individualizezi cu creativitatea și trăirile tale, vei constata atașamentul destinatarului față de acesta.
  2. Cadourile personalizate sunt marcate de o legătură personală – o placă ardezie personalizată își poate aduce aportul în transformarea unui spațiu de birou comun din doar „un alt birou” într-un „spațiu personal” – transmițându-i persoanei sărbătorite într-o manieră clară aspectul că ați făcut acest cadou special pentru el și nu este doar un alt obiect achiziționat în mare grabă în drumul către ziua sa de naștere și împachetat în mare grabă în parcare.
  3. Faptul că ți-ai „rupt” din timpul tău pentru a te gândi la destinatarul cadoului face diferența – unii dintre noi poate auzim adesea „îți mulțumesc că te-ai gândit la mine!”, alții poate nu, dar dacă ni se spune lucrul acesta este pentru că gestul contează cu adevărat pentru cel la care te-ai gândit. Cel care primește un cadou personalizat va aprecia altfel timpul și finanțele investite într-un cadou „doar pentru el”.
  4. Scapi de „grija” faptului că altcineva va face un cadou similar, pentru că de ce nu am recunoaște este cel puțin ciudat să mergi la o petrecere și să ai surpriza de a oferi sărbătoritului același cadou pe care l-au oferit și alți invitați. Această situație este evitabilă prin personalizarea prin sublimare a cadoului oferit cu propriul tău design.
  5. Nu oferi doar „un alt cadou”. Odată încheiată petrecerea aniversară, destinatarul va despacheta multitudinea de cadouri primite. De cele mai multe ori va uita cine le-a dăruit un anume obiect sau după ce l-au utilizat o dată, de două ori, interesul față de acesta va dispărea și va deveni un alt decor peste care se așterne praful.

Oferind un cadou personalizat poți dărui ceva special deosebit de restul cadourilor.

Finalmente trebuie să precizez că fie că este vorba de un tablou pe canvas, de o cană, de un puzzle, de o placă ardezie sau faianță, de un breloc, de o pernuță sau un rucsac, trebuie să păstrăm în gând faptul că este uimitor câtă diferență poate face oferirea unui cadou personalizat cu ocazia unui eveniment la care ești invitat și cât de memorabil poate fi este cadoul oferit dacă prin personalizare aduce în plus pură emoție!

Primește așadar îndemnul de a ieși din tipare și de a oferi un cadou personalizat!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.