Tablouri Canvas

tablou canvas

Personalizați-vă casa cu un superb tablou pe canvas

Prin imprimarea pe pânză fotografia dvs. devine o operă de artă.

Alegeți o dimensiune, adăugați fotografia preferată și inserați o notă personală, cum ar fi ajustări sau filtre de culoare.

Imprimări individuale pe pânză cu dimensiuni cuprinse între 20 x 30 și 80 x 150 cm.

Transformați ușor fotografiile preferate într-un decor frumos pentru casa dvs. sau a celor dragi!

Tabloul pe canvas este tipărit pe o pânză de înaltă calitate și gata de agățat.

Un tablou pe canvas, nu trebuie confundat cu o pictură pe pânză, căci este o imagine tipărită pe pânza de tip canvas, utilizând o imprimantă large format cu jet de cerneală. Odată tipărită imaginea, canvasul se va întinde pe un cadru de lemn.

Există deseori opțiunea pentru un chenar fără ramă, dar există și persoane care preferă tipăriturile cu pânză încadrate cu ramă.

Pentru a crea o imprimare pe pânză neîncadrată, adesea se utilizează tehnica de înfășurare tip sală de expoziție. În timpul acestui proces, pânza este înfășurată în jurul barelor extensoare și fixată pe cadru.

Se face deseori confuzie între imprimările montate, imprimările acrilice și imprimările pe pânză de tip canvas.

O imprimare montată este o imprimare pe hârtie atașată pe o placă de suport. Scopul acestui tip de imprimare este de a păstra fotografia și a o pregăti pentru încadrare sau agățarea pe un perete.

O imprimare acrilică se fundamentează pe o imagine imprimată pe hârtie fotografică. Imaginea este apoi plasată între foi de acril, adesea denumite plexiglas.

Comparând cele trei tipuri de imprimări, constatăm că acelea pe canvas dau o senzație artistică, aspect datorat faptului că au aspect similar vopselelor în ulei și acril.

Din ce este făcut canvasul?

La origine canvasul a reprezentat o țesătură solidă și durabilă fabricată din cânepă. În timpurile moderne, bumbacul și lâna au înlocuit cânepa. Cele mai multe printuri pe pânză pe care le cumpărați pentru casa dvs. utilizează bumbac sau poliester. Principala diferență între cele două este fidelitatea culorii.

Culoarea penetrează pânza din fibră de bumbac, însă rămâne pe suprafața șuvițelor sintetice de poliester. Din această cauză, printurile pe poliester sunt mai vii, iar cele pe bumbac sunt mai durabile.

Deci, care este mai potrivită? Depinde de ceea ce căutați. Multe persoane consideră că printurile pe bumbac sunt de calitate superioară și mai apropiate de ceea ce s-ar găsi într-un muzeu. Dar poliesterul este opțiunea mai accesibilă și, de asemenea, prin utilizarea sa putem produce printuri îndrăznețe și viu colorate.

.

.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.