Programe detectare plagiat utilizate în scanarea antiplagiat

plagiarism detector
Programe detectare plagiat utilizate în scanarea antiplagiat
Cum scanăm antiplagiat lucrarea noastră de licență, disertație, doctorat utilizând Plagiarism Detector? Minighid de utilizare.

Fără a dori să fac publicitate directă sau mascată vreunuia dintre programele utilizate în detectare a plagiatului utilizate în mod curent în scanarea antiplagiat (nu numai testate!) de mine – voi începe cu Plagiarism Detector, voi continua cu Sistemantiplagiat.ro  și cu unele dintre programele propuse de cititorii site-ului nostru în comentarii, pe care la recomandarea lor le-am testat.

Cum instalăm Plagiarism Detector – mai întâi versiune demo pentru testare și cum facem ulterior licențierea sa?
Pentru a instala Plagiarism Detector accesăm site-ul furnizorului său https://plagiarism-detector.com/c/en/index.php

Click pe linkul de download existent pe pagină (eu am accesat pagina când programul se afla la versiunea 1740).

O dată downloadat îl regăsim în bara de download stânga jos (la sistemul de operare Windows).

Accesare Plagiarism detector.jpg

Click pe fișierul executabil.

Plagiarism detector exe

Selectăm limba (eu am selectat română, voi puteți păstra engleză implicit sau alege între spaniolă, portugheză, germană, hindi) și apoi apasăm Next.

InstalarePlagiarismdetector
InstalarePlagiarismdetector

Ne dăm acordul pentru instalarea licenței, după ce parcurgem implicit conținutul său derulând cu scrolul informația conținută.Click pe butonul Următorul:

Acordlicentapragiarismdetector

Selectați optiunea care vi se potrivește – pentru utilizatorul actual sau pentru toți.Eu am bifat pentru toți utilizatorii. Click pe Următorul:

instalareplagiarismdetector2

Selectați locația/directorul de instalare dacă doriți să fie diferit de cel implicit. Eu am ales să las locația selectată automat. Click pe Urmatorul:

Așteptăm instalarea programului. Eu am selectat deschiderea imediată ulterioară instalării pentru că doresc să fac câteva teste cu versiunea demo.

Click pe Urmatorul.

În următoarea fereastră click pe Terminare.

La prima deschidere apare Ghidul „Pas-cu-pas” – o interfață prietenoasă care ne ghidează prin pașii necesari scanării documentelor cu programul antiplagiat.

ghidulpascupas

De asemenea puteți vedea că aveți nouă încercări de tesare a softului – a versiunii demo.

La cea dintâi deschidere adăugăm manual documentul de scanat antiplagiat.

La prima deschidere nu e disponibilă și optiunea 2, pe care o putem utiliza începand cu cea de-a doua deschidere. Click pe Înainte:

scanantiplagiat

Selectam fișierul pe care dorim să îl scanăm din calea aleasă:

Mai jos aveți lista formatelor compatibile

formatecompatibile

Selectăm documentul (apăsând dublu click) și mai apoi bifăm opțiunea Complet (stânga jos):

saelectiedocumentscanareantiplagiat

Selectăm, una dintre cele două opțiuni – detectarea Word-to-WordȘtiințe sau detectarea rescrierii textuluiArte. Eu am ales să las selecția, conform cu recomandarea implicită a programului, pentru stilul Arte. Voi selectați ce vi se potrivește – Științe dacă documentul încarcat vizează Științele Exacte.

Click pe opțiunea Înainte

stiluriscanareantiplagiat

Păstrăm selectată sau, după caz, selectăm opțiunea Verificare Internet. De asemenea efectuăm selecție pentru marcarea citatelor ca referințe, identificarea linkurilor și memorarea selecției efectuate pentru utilizarea la următoarele scanări antiplagiat.

Click pe butonul Începe verif.

scan-antiplagiat.jpg

Verificarea internet durează de regulă, și în funcție de conexiunea dvs. Internet, sub 3 minute pentru un document de maxim 100.000 de caractere cu tot cu spații.

verificare-scanare-antiplagiat.jpg

La finalizarea scanării se deschide raportul antiplagiat.

În versiunea demo sunt evidențiate doar procentele și primele 3 surse ca procent, însă fără sublinierea lor în text.

raport-plagiat-plagiarism-detector.jpg

Așa cum arată graficul de distribuție cu roșu sunt evidențiate frazele plagiate, cu albastru cele de tip referințe și cu verde textul original.

În versiunea demo suntem avertizați că rapoartele sunt incomplete.

Să vedem acum cum achiziționăm licența în situația în care am ajuns la concluzia că programul ne va fi într-adevăr util.

O găsiți cu discount de 20% față de prețul de listă pe linkul din postarea celor din echipa Plagiarism Detector pe pagina noastra de web la sectiunea Blog: https://aemdpc.ro/programe-de-verificare-antiplagiat-sau-cum-poti-sa-ti-verifici-lucrarea-de-licenta-disertatie-diploma-pentru-plagiat/#comment-432.

Plagiarism-Detector-License-Discount.jpg

sau utilizând direct linkul aferent discountului de 20%  furnizat de Echipa Plagiarism Detector vizitatorilor site-ului aemdpc.ro: https://plagiarism-detector.com/pdc_discount_rdr.php?id=aemdpc 

Eu am achizitionat o licență Lite, care pentru necesitățile mele de student și masterand este suficientă. Voi puteti achiziționa, în funcție de necesități, oricare dintre celelalte patru opțiuni destinate utilizatorilor individuali.

Dacă ați luat o decizie asupra variantei care vi se potrivește (cu conectivitate PDAS, cu opțiune de export a raportului în pdf sau cu licență suplimentară pe stick) puteți plasa comanda pentru produsul dorit prin click pe order now.

Veți regăsi două opțiuni de plată –  BlueSnap sau PayPro – o alegeți pe cea care vi se potrivește din punct de vedere financiar.

Experiența personală de achiziție mă determină să recomand varianta BlueSnap – opțiunea debit sau credit card, pentru că pe toate celelalte variante simulările pe care le-am efectuat au evidențiat sume mai mari pentru România datorită unor taxe suplimentare ale procesatorilor de plăți sau, după opțiunea aleasă, ale băncii procesatoare a plății.  Plata este securizată – astfel încât, pentru o achiziție rapidă, puteți introduce datele cardului bancar utilizat pentru plăți online.

După achizitionare veti primi un email de activare, iar pentru introducerea licenței în caseta Activare Produs veti scrie numărul de serie al comenzii – primit în emailul în care aveti și instrucțiunile în limba engleză.

Recomand de asemenea salvarea conținutului emailului pentru vitoarele reinstalări ale programului în cazul în care veți reinstala sistemul de operare sau veți face un upgrade al computerului sau hard disk-ului.

Acum aveți programul antiplagiat Plagiarism Detector licențiat și îl puteți utiliza la orice referat, proiect, lucrare de licență, disertație sau doctorat pe care le veți întocmi!

Licența achziționată este o licență „pe viață”. În funcție de activitatea științifică pe care o veți avea, comparativ cu programele online cu subscripție lunară sau plată unică, puteți ajunge la costuri mici de verificare antiplagiat.

Referințe:

Drepturile de autor pentru fotografii aparțin firmei deținătoare a site-ului care comercializează programul și pe care îl puteți accesa la adresa https://plagiarism-detector.com/c/en/index.php. Toate pozele utilizate în descriere sunt capturi de ecran aferente programului, efectuate ca utilizator licențiat de autoarea articolului de față.

De asemenea poate îți sunt de interes și articolele următoare: Programe de verificare antiplagiat, Licența/Disertația mea, Prezentarea mea Power Point și Relația cu coordonatorul.

Poți comanda AICI coperți licență, disertație, doctorat, grad!
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.